Πέμπτη 19 Μαΐου 2022

Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ

 

*Από την εκπομπή της 17ης Μαΐου 2022



               Αυτό ήταν το 15ο επεισόδιο της εκπομπής των "Καστρινών Διαλόγων" για την χρονική περίοδο 2021-22. Είχε επετειακό χαρακτήρα και αναφορά στο γεγονός της απελευθέρωσης του Διδυμοτείχου το Μάιο του 1920.
Προσκεκλημένος ομιλητής ήταν ο κ. Παντελής Στεφ. Αθανασιάδης, δημοσιογράφος, ιστοριοδίφης και συγγραφέας. Παρουσίαση Γιάννης Σαρσάκης, συγγραφέας.















5 σχόλια:

  1. Georgia Karamitsoglou Spiropoulos
    Συγχαρητήρια κ. Αθανασιάδη σε σας και σε όλη την ομάδα του συλλόγου των Καστροπολιτων για την συνεχή ενημέρωση και που μας κρατάτε σε επαφη, με τόσο ζωτικά και ενδιαφέροντα θέματα, με την ιδιαίτερα μας πατριδα! Το τραγουδι, ο ύμνος για το γραφικό Διδυμότειχο και το βίντεο με τις ωραιότατες φωτογραφίες, μας συγκίνησαν βαθύτατα. Σας ευχαριστούμε πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Fani Arethas
    Κύριε Αθανασιαδη, ευχαριστώ πολύ για τις τόσες γνώσεις για την ιστορία της Θράκης και του Διδυμότειχου. Άκουσα το τραγούδι και συγκινήθηκα πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάτια Φλεριανού
    Συγχαρητήρια Παντελή! Είσαι σε μεγάλη φόρμα!!Η αφήγηση σου είχε ζωντάνια, παλμό, ενθουσιασμό! Και τι τραγούδι αυτό στην αρχή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Georgia Mpetzios
    Πολυ ωραιο κειμενο απο την Ιστορία μας.. τα συγχαρητηρια μου .. για αυτα που πρόσφερες Παντελή, και προσφέρεις!!! Θα τα διαβάσω ολα επι τη ευκαιρία!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μαρία Μανουσιαδου.
    Συγχαρητήρια Παντελή σε σένα και στους διοργανωτές της εκδήλωσης για τον εορτασμό τη απελευθέρωσης του Διδυμοτείχου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...