Τρίτη, 17 Ιουλίου 2018

Αφιέρωμα τιμής, από το Δήμο ΔιδυμοτείχουΟ Δήμος της πόλης που γεννήθηκα και μεγάλωσα, είχε τη ευγενή καλοσύνη να κυκλοφορήσει ένα ειδικό αφιέρωμα της εφημερίδας "Εν Διδυμοτείχω" στην ταπεινότητά μου. Μέσα σε 16 σελίδες, περιέλαβε ένα χαιρετισμό του δημάρχου της πόλης και διάφορα κείμενά μου, για την πόλη μου και τη Θράκη γενικώτερα, δημοσιευμένα κατά καιρούς 
σ' αυτήν εδώ την ιστοσελίδα.  
 Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από τα βάθη της καρδιάς μου, στο Δήμο της πατρίδας μου. Το Διδυμότειχο, είναι μια παντοτινή αγάπη. Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ στο φίλο Δήμαρχο Παρασκευά Πατσουρίδη και στον υπεύθυνο της έκδοσης της εφημερίδας "Εν Διδυμοτείχω" Δημήτρη Δεντσίδη.


16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Elpida Varipati
👏👏👏.ΜΠΡΑΒΟ

Ανώνυμος είπε...

Savas Savides
Ανύστακτος σκαπανεας της θρακικης ιστορίας...

Ανώνυμος είπε...

Γιάννης Ν. Λεκατσάς
Συγχαρητήρια Παντελή. Σπουδαία τιμή!

Ανώνυμος είπε...

Ζήσης Χατζηπασχάλης
ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ ΠΟΥ ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΟΝ ΑΞΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗ ΜΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ,ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΙΜΗΣΕ ΕΠΑΞΙΩΣ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΓΕΝΕΤΕΙΡΑ ΤΟΥ..ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΕΥΓΕ ΣΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Βασίλης Ναζλής
Παντελή όταν ο προφήτης αγιάζει στον τόπο του, τότε πιστεύω ότι οι συμπολίτες του αναγνωρίζουν την αξία του. Πάντα να είσαι ενεργός στην προβολή της μεγάλης γης της Θράκης γιατί αυτήν έχουμε ανάγκη όλοι!!

Ανώνυμος είπε...

Andreas Makrides
Ω ρε, γέμισε η σελίδα!

Ανώνυμος είπε...

David Tarampoulous
Σου αξιζει Παντελη μου και ακομα περισοτερα

Ανώνυμος είπε...

Eleni Chioni
Σου αξιζει Παντελη!!!

Ανώνυμος είπε...

Roula Lamprou
Συγχαρητηρια Παντελη, παντα να δημιουργεις!!!!!
Καλο βραδυ!!

Ανώνυμος είπε...

Thodoros Tsitsekidis
Η αναγνώριση της ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ενός συντοπίτη μας προς την ιδιαίτερη πατρίδα, ειναι τιμή και χαρά όλων των Εβριτών.

Ανώνυμος είπε...

Τάσος Τσερκέζης
Συγχαρητήρια και στον Παντελή και στον Παρασκευά (και στον μεγάλο Θρακιώτη και στο Δήμαρχο). Η προσφορά για τη Θράκη γενικά του Παντελή Αθανασιάδη είναι πολύτιμη, αξιέπαινη και μακροχρόνια. Η Θρακική Εστία Θεσσαλονίκης αναγνωρίζοντας και εκτιμώντας το έργο του, δημοσιεύει στην Ιστοσελίδα της τα σπάνια άρθρα του (http://www.thrakikh-estia.gr/?cat=17)

Ανώνυμος είπε...

Νίνα Γκούδλη
Μεγάλη η τιμή Παντελή μου απ' το Δήμο Διδυμοτείχου για το αφιέρωμα στο πρόσωπό σου, αλλά μεγαλύτερη η προσφορά σου στον τόπο που σε γέννησε!... Είσαι πνευματικός φάρος που φωτίζει τη Θράκη μας και σου χρωστάει τιμές και ευγνωμοσύνη!... Να είσαι γερός να συνεχίζεις το πατριωτικό σου έργο!... Πολλά ΕΥΓΕ αγαπημένε μας ΘΡΑΚΙΩΤΗ......

Ανώνυμος είπε...

Μαντας Ινδιανος
Άξιος!!

Ανώνυμος είπε...

Artemis Pol
Συγχαρητήρια!!! στην εφημερίδα!! διότι ανθρώπος με τέτοια διάκριση της δουλειάς τους όπως ο κύριος Αθανασιάδης μας κάνουν υπερήφανους όλους τους συντοπίτες μας!! και πρέπει να επιβραβεύονται και να αναδεικνύονται!!! εύχομαι από καρδιάς να είναι πάντα γερός και να μας μεταλαμπαδεύει τις γνώσεις του!!!!

Ανώνυμος είπε...

Τάκης Κάμπρας
Παντάξιος φίλε

SITALKIS είπε...

Ινστιτούτο Διαφύλαξης Ιστορικής Παράδοσης και Ελληνικών Προτύπων.
Συγχαρητήρια από όλους μας κύριε Παντελή!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...