Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ



Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ 
ΚΑΙ Η ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΝΟΤΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΘΕΜΑ "ΕΝΑΣ ΑΙΩΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΑΡΧΗ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΚΩΝ ΠΟΛΕΜΩΝ- ΔΙΩΓΜΟΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ" 
ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΒΟΥΛΗΣ, 
ΣΤΙΣ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012, ΩΡΑ 10.30 π.μ- 3 μ.μ.





Είσοδος ελεύθερη- Είστε όλοι ευπρόσδεκτοι!!!

8 σχόλια:

  1. Εξαιρετική οργάνωση... εύχομαι ακόμη καλύτερη πραγμάτωση...

    Savas Savides

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. Εύχομαι καλή επιτυχία στην εκδήλωσή σας.. !!Σημαντική για την Ιστορία της Θράκης γενικότερα...κάτι που λείπει από τα σχολικά μας βιβλία.. μόνο δυό τρεις αράδες αναφέρονται στο τι υπέστησαν οι Θράκες ..αλλά και στο τι πρόσφεραν στην Πατρίδα μας..!! Ειμαι σίγουρη κύριε Αθανασιάδη πως θα καταπλήξετε το κοινό με την σχετική αναφορά σας..!!γνωρίζω προσωπικά με τι αγάπη και πάθος αναφέρεστε στους ΘΡΑΚΕΣ ..!!!

    Ευδοκία Παπαχρηστούδη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγχαρητήρια αλλά Θράκη δεν ειναι μονον ο Εβρος.

    Πετρος Γεωργαντζης


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατί το λέτε αυτό; Οι ομιλητές είναι του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου, ο πρόεδρος της ΠΑΟΝΕ, είναι Ξανθιώτης... Η εκδήλωση αφορά όλη τη Θράκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Διάβασα , με μεγάλο ενδιαφέρον και μεγάλη μου χαρά , για την εξαιρετική εκδήλωση , που ετοιμάζετε , στην αίθουσα , της Παλαιάς Βουλής στις 15 Δεκεμβρίου 2012 , με αφορμή , την συμπλήρωση των εκατό -100- χρόνων από τους βαλκανικούς πολέμους καθώς και από την καθοριστικής σημασίας , παρουσία , της Θράκης μας , στην ελληνική ιστορία .. ιστορία , που στιγματίστηκε από τους διωγμούς των Θρακιωτων, που είχαν ξεκινήσει ήδη , από το 1908 από τους Νεότουρκους και συνεχίστηκαν αργότερα , την περίοδο 1913-1919 και από τους βούλγαρους... όλα αυτά είναι και θα παραμένουν εξαιρετικά ενδιαφέροντα , και φαντάζομαι , πως το ίδιο θα συμβεί και με τις ομιλίες που θα ακολουθήσουν ..εύχομαι , από καρδιάς , καλή επιτυχία , που την θεωρώ σίγουρη και καλή ακρόαση..ποτέ δεν πρέπει να λησμονούμε την ιστορία μας..για να μπορούμε , να συνεχίζουμε..!!!

    Φανη Πιατα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σας ευχαριστω πολυ ως Θρακιωτισσα!!!!!!!!!


    Nota Patenidou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η εκδήλωση γίνεται στις 15 Δεκεμβρίου στην Παλαιά Βουλή, πίσω από το άγαλμα του Κολοκοτρώνη στην οδό Σταδίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...