Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου 2012

ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ 
ΚΑΙ Η ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΝΟΤΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΘΕΜΑ "ΕΝΑΣ ΑΙΩΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΑΡΧΗ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΚΩΝ ΠΟΛΕΜΩΝ- ΔΙΩΓΜΟΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ" 
ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΒΟΥΛΗΣ, 
ΣΤΙΣ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012, ΩΡΑ 10.30 π.μ- 3 μ.μ.

Είσοδος ελεύθερη- Είστε όλοι ευπρόσδεκτοι!!!

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εξαιρετική οργάνωση... εύχομαι ακόμη καλύτερη πραγμάτωση...

Savas Savides

Ανώνυμος είπε...


Εύχομαι καλή επιτυχία στην εκδήλωσή σας.. !!Σημαντική για την Ιστορία της Θράκης γενικότερα...κάτι που λείπει από τα σχολικά μας βιβλία.. μόνο δυό τρεις αράδες αναφέρονται στο τι υπέστησαν οι Θράκες ..αλλά και στο τι πρόσφεραν στην Πατρίδα μας..!! Ειμαι σίγουρη κύριε Αθανασιάδη πως θα καταπλήξετε το κοινό με την σχετική αναφορά σας..!!γνωρίζω προσωπικά με τι αγάπη και πάθος αναφέρεστε στους ΘΡΑΚΕΣ ..!!!

Ευδοκία Παπαχρηστούδη

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια αλλά Θράκη δεν ειναι μονον ο Εβρος.

Πετρος Γεωργαντζης


SITALKIS είπε...

Γιατί το λέτε αυτό; Οι ομιλητές είναι του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου, ο πρόεδρος της ΠΑΟΝΕ, είναι Ξανθιώτης... Η εκδήλωση αφορά όλη τη Θράκη.

Ανώνυμος είπε...

Διάβασα , με μεγάλο ενδιαφέρον και μεγάλη μου χαρά , για την εξαιρετική εκδήλωση , που ετοιμάζετε , στην αίθουσα , της Παλαιάς Βουλής στις 15 Δεκεμβρίου 2012 , με αφορμή , την συμπλήρωση των εκατό -100- χρόνων από τους βαλκανικούς πολέμους καθώς και από την καθοριστικής σημασίας , παρουσία , της Θράκης μας , στην ελληνική ιστορία .. ιστορία , που στιγματίστηκε από τους διωγμούς των Θρακιωτων, που είχαν ξεκινήσει ήδη , από το 1908 από τους Νεότουρκους και συνεχίστηκαν αργότερα , την περίοδο 1913-1919 και από τους βούλγαρους... όλα αυτά είναι και θα παραμένουν εξαιρετικά ενδιαφέροντα , και φαντάζομαι , πως το ίδιο θα συμβεί και με τις ομιλίες που θα ακολουθήσουν ..εύχομαι , από καρδιάς , καλή επιτυχία , που την θεωρώ σίγουρη και καλή ακρόαση..ποτέ δεν πρέπει να λησμονούμε την ιστορία μας..για να μπορούμε , να συνεχίζουμε..!!!

Φανη Πιατα

Ανώνυμος είπε...

Σας ευχαριστω πολυ ως Θρακιωτισσα!!!!!!!!!


Nota Patenidou

SITALKIS είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
SITALKIS είπε...

Η εκδήλωση γίνεται στις 15 Δεκεμβρίου στην Παλαιά Βουλή, πίσω από το άγαλμα του Κολοκοτρώνη στην οδό Σταδίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...